bisu nemen
Windpolar fokus ing industri kulkasan kanggo 20 taun
produk kita wis ngrambah CE, RoHS lan ISO9001: kontrol kualitas sistem ertificates 2000

Bintang

mesin

DC FAN condensing UNIT

Panggunaan compressors mesin wis nemen nambah efficiency saka condensing unit, kayata dhuwur linuwih, kurang gangguan lan daya energi, lan bakal digunakake digunakake kanggo kamar kadhemen lan pertunjukan etc.

Panggunaan compressors mesin wis nemen nambah efficiency saka condensing unit, kayata dhuwur linuwih, kurang gangguan lan daya energi, lan bakal digunakake digunakake kanggo kamar kadhemen lan pertunjukan etc.

Cara MESIN TOOLS CAN PARTNER

WITH YOU EVERY STEP OF cara THE.

Saka milih lan configuring hak
mesin kanggo proyek kanggo ngewangi sampeyan Finance tuku sing ngasilake bathi ngelingke.

KAREP

Statement

Taizhou Nanfeng Cold-Chain perusahaan winates diwiwiti ing taun 1999, kang specializes ing pembangunan, Pabrik lan dodolan peralatan kulkasan. produk inti perusahaan sing DC mesin condensing unit, Danfoss unit condensing kanthi dilengkapi, Kualitas condensing unit lan ing. Ing unit DC mesin condensing punika Energy banget Super (40% -60%), Super Silent (minangka kurang 45dB) lan ing. Danfoss kanthi dilengkapi condensing unit dhuwur dipercaya, efficiency dhuwur, kekiatan kuwat lan kaluwihan liyane.

anyar

NEWS

  • 2019 QingDao (China)Retail exhibition

    2019 qingdao (China)Retail exhibition 2019 qingdao retail exhibition nanfeng cold-chain new product  inverter unit had a brand new appearancet the inverter unit can save 40% energy and with low noise. it is a very popular product

  • Pameran International Shanghai

    Ing telung dina ing 2019 Shanghai Exhibition Pendingin International teka pungkasan ing 14, April.In Exhibition ing, Taizhou Nanfeng Cold-Chain CO., LTD ana ing dipikir anyar "Pameran International Pendingin 28th". Ana akèh produk ing penggemar exhibition.DC cooling condensing ...