FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing Produsèn utawa perusahaan dagang?

We are Produsèn produk referigeration.

Cumawis sampel?

Ya, iku dhuwur.

Apa babar pisan Panjenengan?

Setaun marang Manufaktur kekurangan.

Sawise setahun, kita bakal sumber sampeyan karo spare parts mirah.

Bisa nyedhiyani OEM / ODM layanan?

Ya, kita bisa nyedhiyani OEM / ODM layanan lan nggawe logo OEM kanggo sampeyan.

Apa istilah pembayaran?

T / T, L / C etc.

Apa istilah perdagangan Panjenengan?

FOB, CIF, CNF, EXW.

Bisa ngunjungi pabrik Panjenengan?

We becik nampani kowe teka kanggo ngunjungi kita pabrik ing kutha Taizhou Province Jiangsu.