bisu ekstrim
Windpolar fokus kana industri refrigeration pikeun 20 taun
produk urang geus attained CE, RoHS na ISO9001: kadali kualitas Sistim ertificates 2000

diulas

mesin

DC kipas CONDENSING Unit

Pamakéan compressors inverter geus greatly ngaronjatkeun efisiensi tina condensing Unit, kayaning reliabiliti tinggi, noise lemah sareng hemat energi, sarta bakal lega make pikeun kamar tiis tur showcase jsb

Pamakéan compressors inverter geus greatly ngaronjatkeun efisiensi tina condensing Unit, kayaning reliabiliti tinggi, noise lemah sareng hemat energi, sarta bakal lega make pikeun kamar tiis tur showcase jsb

Métode mesin parabot tiasa pasangan

Sareng anjeun unggal lengkah jalan.

Ti milih na Konfigurasi bener
mesin keur proyek Anjeun pikeun nulungan anjeun ngabiayaan nu meuli anu dibangkitkeun kauntungan noticeable.

misi

parnyataan

Taizhou Nanfeng Tiis-Chain parusahaan kawates ieu nyetél dina 1999, nu specializes di ngembangkeun, pabrik jeung jualan pakakas refrigeration. produk core parusahaan nu DC inverter condensing Unit, Danfoss Unit condensing pinuh dilengkepan, kualitas High condensing Unit jeung saterusna. Unit DC inverter condensing nyaeta Musim Panas Energy pisan Super (40% -60%), Super rehe (sakumaha low sakumaha 45dB) jeung saterusna. Danfoss pinuh dilengkepan condensing Unit nyaeta luhur dipercaya, efisiensi tinggi, durability kuat tur kaunggulan lianna.

panganyarna

wartos

  • Pameran International Shanghai

    Tilu dinten di 2019 Shanghai Pameran Refrigeration International sumping ka hiji tungtung on 14, April.In Pameran teh, Taizhou Nanfeng Tiis-Chain CO., LTD éta dina tampilan anyar sakabeh "Pameran International Refrigeration 28th". Aya loba produk di kipas exhibition.DC cooling condensing ...