FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun produsén atawa parusahaan dagang?

Kami produsén produk referigeration.

Geus sadia sampel?

Sumuhun, éta aya.

Naon jaminan anjeun?

Sataun ngalawan manufaktur cacad.

Sanggeus sataun, urang baris nyadiakeun anjeun kalawan suku cadang mirah.

Dupi anjeun nyadiakeun OEM / ODM jasa?

Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun OEM / ODM layanan sarta nyieun logo OEM pikeun anjeun.

Naon istilah mayar anjeun?

T / T, L / C jsb

Naon istilah dagang anjeun?

FOB, CIF, CNF, EXW.

Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Urang warmly ngabagéakeun anjeun datang ka didatangan pabrik urang di kota Taizhou Propinsi Jiangsu.