Cina Mini Condensing pabrik Unit jeung pabrik | Nanfeng

Unit Condensing Mini

Pondok Description:

Boyang usaha Rotary compressor condensing Unit rentang 0.75-2.5HP, sedeng / hawa tiis. Tecumseh piston compressor condensing Unit, rentang 0.75-1.5HP.medium tur hawa tiis. Ditawarkeun rupa-badag tina syarat béda pikeun Unit refrigeration komérsial, anjeun tiasa manggihan hiji produk merenah pikeun sampurna nyaluyukeun kaperluan Anjeun. Rarancang ti séri ieu products.based dina Aturan KPU (EU) 5 tanggal Méi 2015with hal pikeun sarat ecodesign pikeun condensing units.has ngahontal éta diperlukeun ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Boyang usaha Rotary compressor condensing Unit rentang 0.75-2.5HP, sedeng / hawa tiis.

    Tecumseh piston compressor condensing Unit, rentang 0.75-1.5HP.medium tur hawa tiis.

    Ditawarkeun rupa-badag tina syarat béda pikeun Unit refrigeration komérsial, anjeun tiasa manggihan hiji

    produk merenah pikeun sampurna nyaluyukeun kaperluan Anjeun.

    Rarancang ti séri ieu products.based dina Aturan KPU (EU) tanggal 5 Méi 2015with hal pikeun sarat ecodesign pikeun condensing units.has ngahontal Standards Performance Kekecapan minimum nu diperlukeun (MEPS)

    Tanggal Modél teknis NFR075DGL / B NFR100DGL / B NFR150DGL / B NFR200DGL / B NFR250DGL / B NFP075DGL / T NFP100DGL / T NFP150DGL / T
    Kamampuh nominal (kW) 0,85 0,99 1,65 2,09 2.4 0,78 1,22 1,54
    Kuda Daya (HP) 0,75 1 1.5 2 2.5 0,75 1 1.5
    Compressor QXD-13k QXD-16K QXD-23K QXD-30K QXD-36K CAJ2432Z CAJ2446Z CAJ2464Z
    kipas kuantitas 1 1 1 1 1 1 1 1
    Kipas diaméterna (mm) 401 401 401 401 401 401 401 401
    Hawa Aliran (m3 / h) 2240 2240 2240 2240 2240 2240 2240 2240
    Kipas Motor Daya (W) ≤52 ≤52 ≤52 ≤52 ≤52 ≤52 ≤52 ≤52
    Sambungan pipa diaméterna Jalur cair 3/8 " 3/8 " 3/8 " 3/8 " 3/8 " 3/8 " 3/8 " 3/8 "
    gas Line 1/2 " 1/2 " 1/2 " 5/8 " 5/8 " 1/2 " 1/2 " 1/2 "
    kakuatan Sourch 220V / 1 / 50Hz 220V / 1 / 50Hz 220V / 1 / 50Hz 220V / 1 / 50Hz 220V / 1 / 50Hz 220V / 1 / 50Hz 220V / 1 / 50Hz 220V / 1 / 50Hz
    Dipeunteun Ayeuna (A) ≤3.2 ≤3.6 ≤4.9 ≤6.3 ≤7.3 ≤2.8 ≤4.1 ≤5.2
    Dimensi éksternal Lebar (mm) 920 920 920 920 920 920 920 920
    Jangkungna (mm) 530 530 530 530 530 530 530 530
    Jero (mm) 410 410 410 410 410 410 410 410
    Beurat Net (kg) 42 42 47 51 51 50 51 54

    kaayaan Test: 32 ℃ hawa ambient, -25 ℃ Evaporating hawa, 20 hawa ℃ nyeuseup

    Tanggal Modél teknis
    NFR150DGL / H NFR200DGL / H NFR250DGL / H NFR300DGL / H NFR500DGL / H
    Kamampuh nominal (kW) 1,54 2,28 2.5 3.3 5.2
    Kuda Daya (HP) 1.5 2 2.5 3 5
    Compressor WHP05180DCV WHP07140DCV DTH488LC3 WHP09800DCV WHP19460DCC
    kipas kuantitas 1 1 1 1 2
    Kipas diaméterna (mm) 401 401 490 490 490
    Hawa Aliran (m3 / h) 2240 2240 6300 6300 10800
    Kipas Motor Daya (W) ≤52 ≤52 ≤200 ≤200 ≤200 × 2
    Sambungan pipa diaméterna Jalur cair 3/8 " 3/8 " 3/8 " 3/8 " 1/2 "
    gas Line 1/2 " 1/2 " 5/8 " 5/8 " 3/4 "
    kakuatan Sourch 220V / 1 / 50Hz 220V / 1 / 50Hz 380V / 3 / 50Hz 220V / 1 / 50Hz 380V / 3 / 50Hz
    Dipeunteun Ayeuna (A) ≤6.5 ≤9 ≤4.45 ≤11.8 ≤9.8
    Dimensi éksternal Lebar (mm) 920 920 1050 1050 1050
    Jangkungna (mm) 530 530 844 844 1244
    Jero (mm) 410 410 430 430 430
    Beurat Net (kg) 43 53 66 70 105

    kaayaan Test: 32 ℃ hawa ambient, -25 ℃ Evaporating hawa, 20 hawa ℃ nyeuseup

    Tanggal Modél teknis NFP075DGM / T NFP100DGM / T NFR150DGM / T NFR050DGM / H NFR075DGM / H NFR100DGM / H NFP350DGM / H NFP450DGM / H
    Kamampuh nominal (kW) 1,63 1.9 3,15 1,28 1,68 2.1 7,3 8,6
    Kuda Daya (HP) 0,75 1 1.5 0,5 0,75 1 3,5 4.5
    Compressor CAJ9480Z CAJ9510Z CAJ4519Z DSD096TV DSG125UV DSL155SV DTE550SC DTE650SC
    kipas kuantitas 1 1 1 1 1 1 1 1
    Kipas diaméterna (mm) 401 401 401 401 401 401 490 490
    Hawa Aliran (m3 / h) 2240 2240 2240 2240 2240 2240 6300 6300
    Kipas Motor Daya (W) ≤52 ≤52 ≤52 ≤52 ≤52 ≤52 ≤200 ≤200
    Sambungan pipa diaméterna Jalur cair 3/8 " 3/8 " 3/8 " 3/8 " 3/8 " 3/8 " 1/2 " 1/2 "
    gas Line 1/2 " 1/2 " 1/2 " 1/2 " 1/2 " 1/2 " 3/4 " 3/4 "
    kakuatan Sourch 220V / 1 / 50Hz 220V / 1 / 50Hz 220V / 1 / 50Hz 220V / 1 / 50Hz 220V / 1 / 50Hz 220V / 1 / 50Hz 380V / 3 / 50Hz 380V / 3 / 50Hz
    Dipeunteun Ayeuna (A) ≤3.6 ≤4.4 ≤7.8 ≤5.5 ≤6.3 ≤7.9 ≤13.5 ≤14.5
    Dimensi éksternal Lebar (mm) 920 920 920 920 920 920 1050 1050
    Jangkungna (mm) 530 530 530 530 530 530 844 844
    Jero (mm) 410 410 410 410 410 410 430 430
    Beurat Net (kg) 50 51 54 51 51 50 72 91

    kaayaan Test: 32 ℃ hawa ambient, -5 ℃ Evaporating hawa, 20 hawa ℃ nyeuseup


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    kategori produk